Kečupa recepte ir salīdzinoši vienkārša un ātra, tomēr tajā ir vieta arī improvizācijai, kā arī kāda īpaša sastāvdaļa.
Nu, un var arī pafantazēt – es pirmo reizi vārīju ar saldajiem āboliem – sanāca “Krasnodaras” mērce no manas bērnības, ja vēl tomātiem būtu ādiņu noņēmusi, tad vispār nevarētu atšķirt, bet man bija slinkums.
Otrajā reizē vārīju ar skābajiem āboliem – īsts “Hein’s”. Trešajā reizē jau es biju piešāvusies, pievienoju 1 ķiploka galviņu, ieliku maisījumu ar sarkanajiem, melnajiem, baltajiem un rozā pipariem, knapi vīram karoti atņēmu, visu katliņu būtu izēdis. Mēs jau izēdām 3 litrus, jūtu, ka manas burciņas līdz ziemai nenodzīvos.
Lasi arī: Pavāri iesaka: 3 Street Food ēdieni, ko pagatavot mājās!
Es jums tagad pastāstīšu, kā tad gatavot mājas kečupu.
Škir otru lapu, lai redzētu recepti un pagatavošanas gaitu
[…] Lasi arī: Mājās gatavots un veselīgs kečups – gandrīz mēli noriju […]